Gala Excelenței „Împreună protejăm Romania”

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizează, la Ateneul Român, la data de 24 ianuarie 2021, între orele 13.00-17.00Gala Excelenței „Împreună protejăm Romania” (https://impreuna-protejam-romania.ro/).

Este un eveniment festiv, organizat sub egida Academiei Române, cu sprijinul Filarmonicii ”George Enescu”, dedicat performanțelor și implicării personalităților și companiilor în găsirea de soluții pentru depășirea crizei COVID 19, ca un mesaj de încurajare și apreciere față de implicarea tuturor într-un efort comun în lupta cu temutul și necunoscutul inamic ce a zdruncinat ordinea mondială.

Digi24 este partener media al evenimentului.

În cadrul Galei „Împreună protejăm Romania”  vor fi premiate personalități și companii care au oferit modele de bune practici, soluții și idei de depășire a crizei COVID-19, care a afectat întreaga omenire.

Vom pune  în evidență liderii care au manifestat solidaritate într-un moment decisiv pentru viitorul omenirii și vom identifica creatorii, inovatorii, spiritele libere, dar și pragmatismul uneori apăsător care fac posibil viitorul.

Gala Excelenței „Împreună protejăm România” reprezintă aprecierea și respectul nostru pentru toți cei care au reușit să depășească momentele critice ale lui 2020, pentru toți cei care pun umărul la construirea istoriei, prin adaptarea la condițiile nefavorabile actuale, pentru că adaptarea rămâne pentru omenire singura cale de a merge mai departe, capacitatea de adaptare rapidă la provocările crizei fiind cea care va face în final diferența între învingători și învinși

Organizatori

Partener media

Parteneri

—— cu sustinerea ——

Distribuie pe ...

Read Previous

Împreună protejăm România – 2021 – Anul relansării

shares