Împreună protejăm România – 2021 – Anul relansării

Ca urmare a succesului primei conferințe “Împreună protejăm România”, Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizeaza al doilea eveniment care se va desfășura în această serie, intitulat ”2021 – Anul relansării”.

La aproape un an de când au apărut primele cazuri oficiale de infectare cu noul coronavirus SARS-Cov 2 în Wuhan, omenirea așteaptă cu speranță apariția vaccinului și întoarcerea la normalitate. Evenimentul “2021 – Anul relansării”, la care participarea este gratuită, urmărește prezentarea programelor și soluțiilor pentru depășirea crizei.

La conferință sunt invitate, pe lângă personalitățile, instituțile și companiile care au participat la prima ediție (https://impreuna-protejam-romania.ro), și alte instituții și companii de vârf din economia românească. Ediția a 2-a a manifestărilor “Împreună protejăm România” dorește să scoată în evidență progresul făcut de societatea românească si de instituțiile sale reprezentative, de la momentul ridicării lockdown-ului, dar și planurile acestora pentru viitor.

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 19 noiembrie 2020, iar în zilele de 19, 20, 23 și 24 noiembrie 2020 se vor desfășura paneluri pe domenii, organizate în format online, prin platforma Zoom. Discuțiile vor fi transmise în direct pe paginile de Facebook ale organizatorilor și partenerilor și pe canalul de Youtube al Grupului de Presă MediaUno.

Păstrând tradiția, Grupul de Presă MediaUno va lansa, la sfârșitul lunii noiembrie, catalogul cu același nume, “2021 – Anul relansării”, ce va reuni mai multe publicatii editate pe urmatoarele domenii: Educație și cultură, Apărare și securitate națională, Industrie, comerț și servicii, Sănătate, Energie, Construcții, infrastructură și transporturi, Agricultură, Turism, Produs în România, Administrație.

Evenimentul beneficiază de un partener media de marcă, Digi24, care va transmite în cele mai importante discursuri, în direct sau înregistrări în cadrul știrilor.

Organizatori

Partener media

Parteneri

—— cu sprijinul ——

CLIPURI VIDEO PARTENERI

COMOTI

FARMEC

HYGIENIUM

SANOFI

TRANSGAZ

SALROM

Distribuie pe ...

Read Previous

Încă opt investiții în domeniul gospodăririi gunoiul de grajd, în pregătire la Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor (MMAP)

shares