Conferința cu tema ”Împreună protejăm România”

“Împreună protejăm România” – un îndemn la solidaritate

Reprezentanți ai Guvernului și autorităților publice, ambasadori și participanți din mediul de afaceri au analizat evoluția socio-economică generată de epidemia de COVID-19 în cadrul conferinței “Împreună protejăm România”, organizată de Grupul de Presă MediaUno și  Institutul Național de Statistică.

În deschiderea evenimentului, premierul Ludovic Orban a prezentat sintetic efectele COVID-19 și măsurile identificate și implementate de către Guvern pentru evitarea blocării economiei. La final, acesta a făcut apel la adaptabiltate, accentuînd asupra necesității asumării responsabilității individuale în vedera diminuării riscului răspândirii virusului.

Mesaje de solidaritate și îndemnuri la responsabilitate personală au transmis și ambasadorii SUA, Franței, Israelului  și Olandei, prezenți la întâlnire, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă și cel al Sănătății, Nelu Tătaru.

În cadrul conferinței a fost lansată publicația ”Împreună protejăm România”, editată de Grupul de Presă MediaUno în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, o radiografie a vieții socio-economice românești  de la declanșarea epidemiei de COVID-19 și până astăzi.

A doua parte a zilei a fost dedicată dezbaterilor pe domenii, în cadrul a patru paneluri:

  • Sănătatea- În prima linie!
  • Siguranța națională și managementul crizei globale
  • Soluții socio-economice în bătălia cu COVID-19
    • Energie,
    • Industrie, agricultură, turism șiI servicii.

Demersului Grupului de Presă MediaUno i s-au alăturat 40 de parteneri, companii și organizații.

Organizatori
Parteneri

—- cu sprijinul —-

Distribuie pe ...

Read Previous

Restricțiile se vor relaxa când vom avea un raport de 1:1 cazuri noi și cazuri vindecate

Read Next

Ediția print a catalogului ”Împreună protejăm România”

shares