Conferința cu tema ”Împreună protejăm România”

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizează, la data de 16 septembrie 2020, de la ora 10.00, la sediul Institutului Național de Statistică, conferința cu tema ”Împreună protejăm România”.

La eveniment sunt invitați miniștri, reprezentanți ai misiunilor diplomatice în România, decidenți guvernamentali și politici, specialiști implicați direct în acțiunile de combatere a epidemiei, reprezentanți ai mediului de afaceri. Temele de dezbatere vor urmări efectele pandemiei și măsurile care se impun a fi luate în plan socioeconomic și medical.

 

Evenimentul este structurat pe 3 paliere de discuții:

  1. Siguranța națională și managementul crizei globale
  2. Sănătatea în prima linie 
  3. Soluții socioeconomice în bătălia cu COVID-19

 

Organizatori:

  

 

 

 

 

Parteneri

 

UGIR- 1903

Nuclearelectrica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cadrul evenimentului va fi lansată ediția print a catalogului ”Împreună protejăm România”, realizat în parteneriat cu Institutul Național de Statistică, Camera de Comerț Româno- Americană (RACC) și UGIR- 1903.

În perioada stării de urgență instituită în România, în urma unui demers editorial făra culoare politică, Grupul de Presă MediaUno a realizat publicația online ”Împreună protejăm România”. Proiectul prezintă măsurile luate de autoritățile centrale și locale și colaborarea cu partenerii externi în contextul pandemiei de COVID-19, dar și măsurile luate de companiile și instituțiile mari din România, pentru protejarea angajaților și a clienților și pentru continuarea activității în condiții cât mai bune, precum și modul în care acestea au sprijinit sistemul medical.

Distribuie pe ...

Read Previous

Restricțiile se vor relaxa când vom avea un raport de 1:1 cazuri noi și cazuri vindecate

Read Next

Ediția print a catalogului ”Împreună protejăm România”

shares