IN-VR Oil & Gas anunta organizarea celei de-a 7-a editii a “Balkans Petroleum Summit”, Budva, Muntenegru, 24-25 octombrie 2019

Liderii industriei energetice din Balcani se vor întâlni, pentru al saptelea an consecutiv, in cadrul “Balkans Petroleum Summit”, care va avea loc în Budva, Muntenegru, în perioada 24-25 octombrie 2019, sub auspiciile Autorității pentru Hidrocarburi din Muntenegru.

Summit-ul este sponsorizat de Energean, Hellenic Petroleum și PGS, Grupul de Presa MediaUno avand onoarea de a fi unul dintre partenerii media ai evenimentului.

Ministerele de profil din tarile balcanice vor oferi celor mai importanți producători de gaze din regiune informatii actualizate și vor prezenta oportunități companiilor de petrol si gaze independente.

Cei mai importanti operatori din regiune vor oferi informatii actualizate, vor discuta in cadrul intalnirilor planurile viitoare și oportunitățile de parteneriat cu principalii jucători din regiune. Cu mai multe proiecte viitoare de explorare și producție, oportunitățile pentru noi parteneri sunt mai numeroase decât oricând.

Printre vorbitori se numara:

  • Vladan Dubjlevic, Director, Administrația pentru Hidrocarburi din Muntenegru
  • Antonis Nikolopoulos, Country Manager Muntenegru, Energean
  • Yannis Grigoriou, CEO, Hellenic Petroleum
  • George Kovacic, președinte, Croscorp International
  • Nikos Farantouris, șeful departamentului juridic, DEPA

Evenimentul este o oportunitate ideală pentru companiile de petrol și gaze (explorare și producție), consultanți, firme de explorare seismica, de foraj și pentru alte companii de servicii pentru a avea discuții aprofundate și întâlniri directe cu MHA, CIO și ministerele petrolului și gazelor din Balcani. Accentul se va pune pe oportunitățile curente de explorare, geologie, pe legislație, Meadstream și licențiere în zona Balcanilor și a Marii Negre.

Asigurați-vă locul aici.

Pentru informații suplimentare, vizitați: https://www.balkans-petroleum.com sau solicitati informatii de contact la e-mail felix@in-vr.co.

Articole similare

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 și 26 aprilie 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment care
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →

Generalul (r) Daniel Petrescu este noul membru al Consiliului Internațional de Leadership (ILC) al Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA)

Într-un gest important pentru securitatea și diplomația europeană, Generalul (r) Daniel Petrescu, fostul Șef al Statului Major al Apărării din România, a fost anunțat ca
Citește →