Dezvoltarea durabila si cresterea securitatii energetice in spatiul european

Grupul de presa MediaUno si AustriaConsult au organizat in perioada 26 – 30 septembrie 2007 cea de-a 7-a editie a evenimentelor economice Success Romania. Seminarul cu tema „Dezvoltarea durabila si cresterea securitatii energetice in spatiul european” s-a desfasurat la Hotel Courtyard by Marriott, din Graz, Austria.

In prezent, la nivelul Uniunii Europene, dezvoltarea sectorului energetic se bazeaza pe acoperirea in totalitate a consumului intern de energie electrica si termica, respectand in aceeasi masura principiile competitivitatii, dezvoltarii durabile si cresterii securitatii energetice.

Principalele capitole de discutie ale seminarului au vizat „Politica europeana de energie”; „Piata energetica romanesca, dupa liberalizare” si „Piata europeana a gazelor naturale”.

Dezbaterile au fost axate pe eficienta energetica la nivel regional; promovarea resurselor regenerabile; accesarea fondurilor structurale in sectorul energetic, precum si promovarea tehnologiilor de mediu pentru producerea de energie curata.

Eevenimentul organizat de MediaUno si AustriaConsult a pus la dispozitia factorilor de decizie politici si economici instrumentele de comunicare necesare dezvoltarii unor proiecte de infrastructura, noutatile tehnologice si solutiile propuse mentenantei, modernizarii si constructiei acestora fiind baza acestui deziderat.

Distribuie pe ...

Read Previous

Noi strategii de cooperare in spatiul geopolitic si economic european UE 27

Read Next

Regionalizare vs. Globalizare. Perspective de dezvoltare a pietei de energie si infrastructurii

shares