Impactul extinderii Uniunii Europene asupra pietei de energie

A avut loc a treia editie a Seminariilor Success Romania cu tema, „Impactul extinderii Uniunii Europene asupra pietei de energie”.

Grupul de presa MediaUno a organizat seminarul economic cu tema „Impactul extinderii Uniunii Europene asupra pietei de energie”. Acesta s-a desfasurat la Munchen, in perioada 25 – 26 ianuarie 2007, actiunea inscriindu-se in seria de manifestari organizate de catre MediaUno incepand din 2005, sub egida „SuccessRomania”.

Registrul de probleme din spatiul european care vizeaza domeniul energiei reclama o preocupare continua atat la nivel guvernamental, cat si la nivelul mediului de afaceri. Dependenta Europei de gazul rusesc, influentele extinderii UE asupra pietei comune de energie, impactul noilor reglementari europene asupra functionalitatii actorilor din viitoarele state membre UE: Romania si Bulgaria de pe piata de energie si, de ce nu, problemele legate de deschiderea pietei romanesti de energie sunt o parte din subiectele de interes constant la nivel continental si care vor fi dezbatute in cadrul acestui seminar.

Acest eveniment s-a initiat cu ferma convingere ca atat Romania, cat si Germania au aceleasi scopuri si obiective in ceea ce priveste politica energetica comunitara.

Distribuie pe ...

Read Previous

Dezvoltarea relatiilor bilaterale romano-turce: noi oportunitati de afaceri

Read Next

Influentele extinderii Uniunii Europene asupra relatiilor economice romano-turce

shares